Levering 1-3 hverdage Gratis fragt ved køb over 499 DKK Fragt fra 34 DKK Vi elsker kæledyr Ring til os: Tlf. 52115040

Kanin Tørrede urter

Tørrede urter

Lækre naturlige urter er en virkelig lækker og delikat snack til din kanin. Vi bruger selv rigtig mange naturlige urter til vores kaniner da de er fyldt med lækre og helt naturlige vitaminer og minderaler som vores kaniner har brug for. Vi har et nøje udvalgt sortiment som er testet på vores egne kaniner, som self alle er godkendte.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Tørrede urter til kaniner

Kaniner er dyr der fra naturens side lever af at spise dvs urter, det er derfor vigtig vores små kæledyr self får nogle lækre urter selvom vi holder dem i vores egne hjem. Vi bruger selv rigtig mange urter hver dag til vores egne kaniner så de får de naturlige vitaminer og mineraler som de ville få i naturen, du kan derfor med rigtig god samvittighed give nogle lækre urter til din kanin.

 

Snack og aktivering

De tørrede urter kan bruges på rigtig mange forskellige måder, vi vil herunder komme ind på hvordan vi bruger dem i vores dagligdag til vores kaniner.

1: vi blander dem i kaninernes hø så det fremmer deres lyst endnu mere til at spise den friske hø.

2: vores kaniner går i rigtig store løbegårde i haven hvor vi gemmer urterne forskelige steder, det gør at du får din kanin til at bruge næsen og derfor bliver aktiveret til at lede efter føde som den ville i naturen. de kaniner der går frit indenfor gør vi på samme måde med at gemme dem rundt i huset.

3: Bland de lækre urter med i din foderblanding eller blot drysse lidt over maden, vores kaniner elsker det og de sortere ikke i fideret men spiser det hele.

4. Brug de tørrede urter når du træner, en godbid kan tage lang tid for kaninen at tykke hvilket gør det lager for lang tid at komme videre i træningen, et lille stykke urt kan hurtigt tykkes så i kan komme videre med træningen.

5: De tørrede urter kan self også bruges som en lille lækker godbid, som din kanin helt klart vil elske dig for.

Levering 1-3 hverdage
Gratis fragt ved køb over 499 DKK
Fragt fra 34 DKK
Vi elsker kæledyr
Vi bruger cookies til at forbedre bruger oplevelsen

Kurven er tom

Vi bruger cookies til at forbedre bruger oplevelsen

Black Week - Spar 20% - Klik HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 20% hele Black Week!
Tak, vi lover ikke at spamme dig. Din rabatkode er: BF2020

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE