Levering 1-3 hverdage Gratis fragt ved køb over 499 DKK Fragt fra 34 DKK Vi elsker kæledyr Ring til os: Tlf. 52115040

Kanin Tørrede grønt

Tørret grønt

En af de lækreste delikatesse snack er lækkert tørret grønt. Her hos os finder du et stort lækkert og naturligt udvalg af naturlig tørrede snack til din kanin, som du bliver rigtig populær hos din kanin hvis den får tørret grønt.

Naturligt tørrede grønt, til kaniner

En vigtig ting for vores kaniner når det gælder snack og godbidder er at finde noget naturligt, som evt naturlig tørrede grønt, tørede grønt er self helt naturligt og nænsomt tørrede snacks som beholder alle de vigtige nærringstoffer til din kanin. 

Snack og håndfodring, af kaniner

En god ting når vi snakker om at have fået en ny kanin er at have noget ekstrea lækkert den kn komme og tage fra din hånd som den ikke kan modstå, der ville du helt klart være populær og spænende hvis du havde noget lækkert tørret grønt med til den. 

Tørrede grønt kan bruges på mange måder evt som at blande det sammen med høet for at give det en ekstra lækker smag eller drysse lidt udover pille foderet, man kan self også bruge det som en lækker godbid eller bruge det når du træner da det er nemt at lave i små stykker så kaninen ikke skal bruge tid på at tygge den for længe.

 

Levering 1-3 hverdage
Gratis fragt ved køb over 499 DKK
Fragt fra 34 DKK
Vi elsker kæledyr
Vi bruger cookies til at forbedre bruger oplevelsen

Kurven er tom

Vi bruger cookies til at forbedre bruger oplevelsen

Black Week - Spar 20% - Klik HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 20% hele Black Week!
Tak, vi lover ikke at spamme dig. Din rabatkode er: BF2020

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE