Levering 1-3 hverdage Gratis fragt ved køb over 499 DKK Fragt fra 34 DKK Vi elsker kæledyr Ring til os: Tlf. 52115040

Kanin Startpakker

Startspakker til kaniner bliver specielt lavet alt efter din størrelse af kanin, vi har lavet nogle forskelige pakker, hvor du selv kan vælge hvilken pakke der passer til dine ønsker og behov. vores pakker er testede af vores egne kaniner og er derfor med til at sikre dig du har præsis det du skal bruge når du får dit lille nye famillie medlem hjem.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

  Valg af startstilbehør.

  Når du har taget beslutningen om i skal have en lille ny i familien kommer det store spørgsmål, hvad skal de egentligt bruge. vi har lavet en række forskelige startspaker så det passer til netop din kanin.

  Du skal bruge: 

  Hø, halm, kvalitetsfoder, madskål, vandflaske, høhæk, bur/base, løbegård, godbidder, legetøj, huse og senge samt gerne en tunnel og gravekasse.

  Kanin som kæledyr

  Når du skaffer dig kaninen skal du huske de er meget inteligente og aktive dyr som skal have aktiveres godt og have massere af plads at komme ud og løbe. Udover det er de ekstremt kærlige kæledyr og kan opdrages ligesom en hund til at ligge og putte i sofaen og komme når du kalder. udover at de er aktive og inteligente er de også meget legesyge dyr som rigtig godt kan lide at kaste rundt med legetøj og grave i gravekasser. kaniner er så populære kæledyr at de er kommet helt op på toppen af listen som det mest populære kæledyr.

  selvom vi alle tænker kaniner høre til i et lille bur er dette slet ikke tilfældet. vores kaniner minder rigtig meget om deres artsfælder som vildkaniner og hare. de har derfor brug for en masse motion og aktivering hver evig eneste dag. vi anbefaler hvis man har mulighed for det at have kaninen som frikanin hvilket vil sige den løber frit rundt. rigtig mange i lejligheder har dem løbende rundt i hele huset med et stort bur den har som toilet med mad og vanskåle og alt deres ting i. kaniner kan renlighedstrænes ligesom hunde kan og fungere derfor rigtig godt som fritløbende da de søger hen til deres bur for at gå på wc.

   

  Levering 1-3 hverdage
  Gratis fragt ved køb over 499 DKK
  Fragt fra 34 DKK
  Vi elsker kæledyr
  Vi bruger cookies til at forbedre bruger oplevelsen

  Kurven er tom

  Vi bruger cookies til at forbedre bruger oplevelsen

  Black Week - Spar 20% - Klik HER

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 20% hele Black Week!
  Tak, vi lover ikke at spamme dig. Din rabatkode er: BF2020

  FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE