Levering 1-3 hverdage Gratis fragt ved køb over 499 DKK Fragt fra 34 DKK Vi elsker kæledyr Ring til os: Tlf. 52115040

Kanin Huse og senge

Hos gnaververdenen finder du et kæmpe udvalg af forksleige slags huse og senge, alle vores huse og senge er testede og din lille kanin vil elske dig for et lækkert hus eller seng. huset er et dejligt skjulested og sovested både til udendørs kaniner men også inde kaniner. vi bruger også rigtig søde senge til vores kaniner og de elsker at putte i dem. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Kanin hus.

En vigtig ting for en kanin om den er tam eller vild er at den kan få lov at gemme sig og være i fred, i naturen ville kaninen kunne grave et huld i jorden og gemme sig og bo der, grundet vi har dem i fangeskab skal vi hjælpe kaninerne med at leve på bedste vilkår og derfor skal de have muligheden for et lækkert hus.

Vi har valgt en række forskelige huse som vi selv har testede, og som alle har hver deres formål. vi har både nogle til hvor kaninen kan sidde på, nogle er der høhække indeni så kaninen kan spise sit hø i fred. nogle er med flere hulder så kaninen kan hoppe igennem. der er mange muligheder og du skal bare vælge den du syntes passer ind hos jer.

Kanin senge 

Kaniner er nogle af de største puttedyr og elsker ligesom marsvi og hunde at putte i noget lækkert og blødt.

alle vores kaniner går i store frie anlæg og nogle er indekniner hvor de har et åbent bur som base hvor de evt har sengen, vi har også nogle der hellere vil sove rundt i huset og de har self. senge rundt omkring så de selv kan vælge hvor de vil putte. Hvis du har indekanin er det altid en god ide med en lækker seng de kan få lov at putte i, vi sidder også tit med en seng i skøddet eller ved siden af os i sofaen så de kan putte mens vi nusser,

En anden god til ved en seng er at man selv kan lokke kaninen op i den og så løfte sengen med kaninen i, vi har flere kaniner der ikke kan kan lide at blive løftet hvilket jo self ikke ligger til deres natur, så vi løfter kaninen med sengen så den ikke mister fodfæstet men hele tiden har noget under føderne.

Levering 1-3 hverdage
Gratis fragt ved køb over 499 DKK
Fragt fra 34 DKK
Vi elsker kæledyr
Vi bruger cookies til at forbedre bruger oplevelsen

Kurven er tom

Vi bruger cookies til at forbedre bruger oplevelsen

Black Week - Spar 20% - Klik HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 20% hele Black Week!
Tak, vi lover ikke at spamme dig. Din rabatkode er: BF2020

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE