Levering 1-3 hverdage Gratis fragt ved køb over 499 DKK Fragt fra 34 DKK Vi elsker kæledyr Ring til os: Tlf. 52115040

Kanin Hø og Halm

Hos gnaververdenen.dk finder du et stort udvalg af kvalitets hø til din kanin. vi har altid en række lækkert hø på lager med forskelie smage, og med lækre urter i den bedste kvalitet. vi har også thimothy hø som er rigtig sundt for kaninens fordøjelse.

for en god fordøjelse og flotte slebede tænder og godt vælvære skal du sørge for at 80% af din kanins daglige kost består af god kvalitetshø og græs for at opretholde en god mave og en glad kanin.

For god fordøjelse, tandsundhed og velvære
sørg for at ca. 80% af dit kæledyrs daglige kost består af hø/græs i god kvalitet.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

kanin hø og halm

Når vi snakker hø til kaniner skal vi tænker over kvaliteten. vores små kaniner skal have hele 80% hø af deres daglige foder, det er derfor vigtig du vælger noget lækkert hø i en kraftig kvalitet. det er vigtig du vælger en kraftig hø med lækre lange strå da kaniner sliber tænder når de spiser. det er også vigtig for deres fordøjelse med alt det lækre hø da det binder maven, ( en kanin skal altid have faste pølser, små fine kugler). en anden vigtig ting når vi snakker hø og slibning af tænderne, er at kaniner kun sliber tænder når de spiser da kaniner på ingen måde må få salt og kalksten!!!

Halm 

halm er en rigtig god ting om vinteren til kaniner som går ude hele året rundt, da det isolere rigtig godt så vores små venner ikke fryser. en god til er at hvis de har en sovehule i deres bur at fylde det op med halm så graver kaninerne selv en hule i halmen som de også ville gøre i naturen.

Levering 1-3 hverdage
Gratis fragt ved køb over 499 DKK
Fragt fra 34 DKK
Vi elsker kæledyr
Vi bruger cookies til at forbedre bruger oplevelsen

Kurven er tom

Vi bruger cookies til at forbedre bruger oplevelsen

Black Week - Spar 20% - Klik HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 20% hele Black Week!
Tak, vi lover ikke at spamme dig. Din rabatkode er: BF2020

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE