Levering 1-3 hverdage Gratis fragt ved køb over 499 DKK Fragt fra 34 DKK Vi elsker kæledyr Ring til os: Tlf. 52115040

Betingelser

Når du handler på Gnaververdenen.dk, handler du med DyreVerdenen /v Mikkel Daniel Nielsen og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

Fragt

Fragt koster fra 34 kr.  og der er fri fragt på ordrer over 499 kr. til nærmeste GLS pakkeshop eller GLS Erhvervs adresse

Alle bestillinger leveres med GLS.

Vores butik ligger på Vordingborgvej 108, 4681 Herfølge. Se åbningstider i bunden af siden.

Fragt priser er beregnet ud fra vægt:

Vægt

GLS Pakkeshop

GLS Privat

GLS Erhverv

0-1 kg

34 kr

53 kr

38 kr

1-5 kg

37 kr

56 kr

41 kr

5-10 kg

46 kr

65 kr

50 kr

10-15 kg

59 kr

78 kr

63 kr

15-20 kg

69 kr

88 kr

73 kr

 

Returnering af varer

Når du handler på Gnaververdenen.dk eller i vores fysiske butik, har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret, i følge Dansk lovgivning. Bemærk dog at varen skal returneres i samme stand, samt i original emballage som da du modtog den.

Ved tilfælde af værdi forringelse, fx. ved at varen er i stykker når den kommer tilbage, eller den har været brugt. Ville der blive lavet en vurdering af, hvad varen som brugt ville kunne sæges for til en anden kunde. En evt. værdi forringelse skal kunden ikke have retur. Her kan købe lovens mangel regler derfor anvendes.

Bemærk samtidig at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, som udløste fri fragt og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, viil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstateret, at denne er i ordenlig stand.

Forvent op til 14 dage, før pengende kommer retur.

Køb retur fragt HER

Hent din returseddel HER

OBS. HUSK at det er dit ansvar at de(n) returnerede varer er i samme stand som da du købte det.

Er varen IKKE i samme stand, som ved modtagelse ville vi ikke refundere/ombytte varen.

Eksempler på varer vi ikke tager retur:

 • Dine 14 dages returret er gået fra du modtog varen
 • Ødelagt eller manglende original emballage
 • Varer som du har haft brugt eller bærer præg af det
 • Bestillingsvare
 • Godbidder
 • Foder
 • Beskildte varer
 • Varer der lugter af røg
 • Shampooér, sølvvand, sølvsalve osv. af hygiejniske årsager

Bemærk: Pakker der sendes retur UDEN OMDELING eller pr. efterkrav vil ikke blive afhentet.

 

Når du returnerer skal pakken sendes til
Dyreverdenen /v Mikkel Daniel Nielsen
Vordingborgvej 108
4681 Herfølge
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde. Bemærk dog at vis du ønsker at ombytte til en dyere vare, skal du betale differencen inkl. en ny omgang fragt. - Hent din returseddel HER

Levering

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-5 dages leveringstid. med GLS

Men vi bestræber os på at kunne levere på at afsende samme dag inden kl 10.00 og levere på 1-3 hverdage, vis varen er på lager.

Bemærk dog at vare som 4pets hundebure, Tractive, RedDingo hundetegn mm. kommer direkte fra vores leverandør og det er muligt GLS ikke levere disse, dette kan læses i teksten til selve varen.

4pets hundebure Bliver leveret direkte hjem til dig med Danske fragtmænd, venligst oplys om pakken må sættes. (Det er ikke muligt at få leveret med GLS, selv om dette skal vælges, grundet størrelsen og fordi det kommer direkte fra vores leverandør).

Køb

Ved køb hos Gnaververdenen acceptere du at modtage mails omkring dit køb, dette kan være en mail på du ikke har betalt din ordre, det kan være om du ønsker at anmelde de købte produkter, om alt ved købet var i orden, samt om du ønsker at anmelde os på Trustpilot. Disse mails sker helt automatisk og kan blot ignoreres, dette er ikke mails vi kan stoppe igen efter købet. Har du tilmeldt dig vores nyhedsmail, kan du altid framelde dig flere i bunden af denne mail, enkelt og nemt.

Betaling

Når ordren er afgivet på Gnaververdenen.dk accepteres de gældende handelsvilkår og køber garanterer, at alle de oplysninger som køber har angivet, er korrekte.

Vi trækker først beløbet fra ordren, når pakken bliver sendt fra vores lager.

Betaling kan foretages med Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron, Mobilepay, Paypal og kontant ved afhentning (efter aftale). Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

Rabatter, gavekort mm.

Medmindre andet er angivet, kan rabatter og gavekorts ikke begge bruges på samme tid. Derfor ville det medmindre andet er angivet, ikke være muligt at få yderligere rabat på fx. tilbudsvare, selv om en rabatkode bliver indløst. Der tages i forvejen forbehold for der ikke gives rabat på foder, 4pets hundebure og udvalgte andre produkter, ved brug af rabatkoden til din første ordre. Bemærk samtidig at rabatkoden på 10% til din "første" ordre, kun kan benyttes 1 gang. Dette er per hustand.

Legetøj mm.

Vi gør opmærksom på at alt legetøj til dyr, kan gå i stykker og dyret bør holdes under opsyn, mens de leget med legetøjet. Tag ødelagt legetøj væk fra dyret.

Abonnement betingelser

Abonnementsaftalen med Gnaververdenen sikrer dig en fast leverance af det ønskede produkt. Leveringen og trækningen af pengene sker med faste intervaller som fx kan være hver måned. Abonnementsaftale er kun gældende på produkter købt på Info@gnaververdenen.dk som er angivet som abonnement produkter. Priser og intervaller kan ses på produktsiden på webshoppen.

Alle abonnementsbetalinger hos Gnaververdenen betales med betalingskort som fx (Dankort, Visa og mastercard).

For at kunne oprette et abonnement hos Gnaververdenen skal du være en privatperson og fyldt 18 år.

Abonnementsaftalen udfærdiges mellem dig som kunde og Gnaververdenen. Vordingborgvej 108, 4681 Herfølge. Telefon 52115040. CVR 38868721. Betalingen gennemføres af Quickpay, sammen med Nets som kortindløsere.

Bindingsperiode

Der er ingen bindingsperiode ved et foder abonnement hos Dyreverdenen, dit abonnement kan stoppes igen med øjeblikkelig virkning, eller sættes på pause uden omkostninger.

Ved opsigelse af en PeddyBox skal du senest opsige dit abonnement den 15. i måneden. Ellers ville du modtage og betale for næste Peddybox inden dit abonnement stopper. Dit Abonnement fortsætter automatisk til du opsiger det.

Opsigelsesbetingelser

Et abonnement hos Gnaververdenen kan opsiges med øjeblikkelig virkning, og du ville efterfølgende ikke blive trukket yderligere. Du kan selv stoppe dit abonnement direkte på din profil i vores webshop eller ved at sende en opsigelses mail til Info@gnaververdenen.dk

Hvornår kommer min PeddyBox?

Din PeddyBox er et mneligt medlemskab og vi sender altid boksene ud omkring den 10. i hver eneste måned, alt afhængigt af weekender og helligdage. Din PeddyBox er herefter fremme indenfor 5 hverdage, du modtager en e-mail og en sms fra GLS omkring leveringen når vi sender din box. Afhængigt af bestillingsdato modtager du din første box indenfor få hverdage.

Dit PeddyBox medlemskab

Lige så snart du tilmelder dig en PeddyBox kan du selv vælge om du ønsker en periode på 1 måned, 3 måneder eller 6 måneder. Efter perioden udløber ville du efterfølgende automatisk fortsætte dit abonnement og modtage din månentlige PeddyBox..

Rabatter og tilbud

Den rabat, de priser eller de tilbud som du har fået i opstartsperioden er kun gældende såfremt dit PeddyBox abonnement er tilmeldt i hele den valgte opstartsperiode. Er dette ikke tilfældet, så bortfalder alle rabatter og tilbud som du har brugt i perioden, vi ville ved opsigelse af abonnementet indenfor den periode opkræve rabatten på dit kort, da tilbuddet eller rabatten kun er gældende hvis du er medlem af PeddyBoxen i hele den valgte opstartsperiode.

Særlige vilkår ved abonnement

Du betaler automatisk for dit abonnement ved hver interval, dette sker automatisk lige før din ordre afsendes på det aftalte tidsrum. Du er som kunde selv ansvarlig for at sikre at det kreditkort som du benytter til din abonnement aftale er gyldigt. Bliver selve betalingen afvist, bliver dine vare ikke afsendt før vi kan hæve pengene for dit abonnement. Ved gentagne gange hvor din betaling ikke kan hæves, eller bliver afvist, acceptere du at Dyreverdenen kan vælge at stoppe dit abonnement, i dette tilfælde modtager du også en e-mail fra os omkring dette.

Du kan sagtens ændre det ønskede interval, eller vælge at opsige dit abonnement og starte det op med et andet interval inde på din profil på vores webshop.

Ved abonnement på foder kan du uden problemer vælge at få udsat din levering, så det passer dig bedre, dette skal ske skriftligt til Info@gnaververdenen.dk, husk at angiv dine infomationer.

Du kan sagtens få andre vare medsendt til dit abonnement, her skal du senest 2 dage før dit abonnement produkt sendes, lægge en bestilling på vores webshop, her skal du kommentere i kommentarfeltet at denne ordre skal sendes sammen med dit abonnement og vælge afhent i butik (ellers betaler du for portoen igen).

Alle generelle betingelser hos Dyreverdenen er også gældende for abonnementer.

Hvis du fortryder dit abonnement

Du kan uden problemer fortryde dit abonnement og vælge at opsige dit abonnement med det samme. Dette gøres inde på din profil eller ved at sende en opsigelse til Info@gnaververdenen.dk Bemærk dette skal ske med det samme, inden din pakke bliver afsendt.

Betaling af abonnement

Du betaler den aftalte tid, som er indgået ved opstart af dit abonnement. Dette er angivet på produktsiden. Husk di til enhver tid kan tilbagekalde din tilladelse til at vi trækker et beløb på dit kort. Du kan endvidere gøre indsigelse vedrørende uautoriserede debiteringer gældende over for din kortudbyder. Dog senest 8 uger efter debiteringen, medmindre du har andre betingelser hos din kortudbyder.

Reklamation i forbindelse med dit abonnement

Vores generelle forhold i forbindelse med reklamationer er også gældende for abonnementer.

Ødelagte vare ved modtagelse

 1. Tag billeder af de(n) ødelagte vare
 2. Tag billeder af papkassen fra flere sider, inkl. af forsendelses label
 3. Tag billeder af eventuelt beskyttelse
 4. Kontakt os på på mail, vedhæft billederne, samt en beskrivelse og skriv dit ordre nummer.
 5. Vi kontakter dig efterfølgende, billederne bliver brugt til en evt. erstartnignssag hos GLS.

Bemærk dette skal være reklameret til os indenfor 5 dage.

Øvrigt:

Der tages forbehold for udsolgte vare og trykfejl.

Ved udsalg kan det ske at varen i mellemtiden er solgt til anden side, vis den fx. ligger i andres indkøbskurv.

Cookie- og privatlivspolitik

Værneting og lovvalg

Enhver tvist mellem køber og Dyreverdenen /v Mikkel Daniel Nielsen - herunder fortolkning af Gnaververdenens handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

Vi bruger cookies til at forbedre bruger oplevelsen

Kurven er tom

Vi bruger cookies til at forbedre bruger oplevelsen

Black Week - Spar 20% - Klik HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 20% hele Black Week!
Tak, vi lover ikke at spamme dig. Din rabatkode er: BF2020

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE