Levering 1-3 hverdage Gratis fragt ved køb over 499 DKK Fragt fra 34 DKK Vi elsker kæledyr Ring til os: Tlf. 52115040

kanin Baser & Huler

Hos Gnaververdenen.dk finder du altid de rigtige bure i høj kvalitet til din kanin. Alle vores udebure er blevet behandlet med træbeskyttelse og lavet i kraftigt træ, der gør at det kan stå ude i alt vind og vejr. vi har bure i alle størrelser, farver og former. hvilket gør du kan finde det bur der passer til netop din størelse kanin. Vores indebure er lavet i kraftig plastik med massere af plads til din kanin.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Egnede kaninbure og baser

Hos Gnaververdenen.dk går vi utroligt meget op i din kanins opvækst og velvære, og gør alt hvad vi kan for at følge med på nye metoder til at gøre livet for din kanin bliver så godt som det kan blive.

Valg af Kaninbur

En kanin har brug for meget plads, og fungere ikke ordentligt ved at sidde i et bur en hel dag. vi anbefaler derfor kun at kaninen er i bur når den skal sove eller være alene hjemme, hvis ikke man har mulighed for en fin indhegning. vælg derfor altid et stort bur som den kan gå ordentlig rundt i. kaniner har brug for rigtig meget plads og de elsker 2 etagers bure da de godt kan lide at være oppe og kunne se udover det hele. vores egne kaniner har 2 etagers bure der altid står åbent da de er i en kæmpe indhegnet løbegård på over 10 kvm.

Indretning af kaninburet

Når du vælger dit bur skal du tænke på der skal være plads til kaninen behov. Der skal være plads til mad og vand i den ene ende, dette kunne være en høhæk samt mad og vandskål/flaske, udover det er det lækkert med grøntsagsspydende som du kan hænge lækkert grønt på så kaninen ikke træder på det i buret.

i den anden ende anbefaler vi man har en hjørnebakke eller firkantet bakke, da du kan renlighedstræne en kanin liigesom du kan med en hund. et lille fif er at sætte høhækken foran kanin troilettet da kaniner tit besørger når de spiser.

 

 

 

 

Levering 1-3 hverdage
Gratis fragt ved køb over 499 DKK
Fragt fra 34 DKK
Vi elsker kæledyr
Vi bruger cookies til at forbedre bruger oplevelsen

Kurven er tom

Vi bruger cookies til at forbedre bruger oplevelsen

Black Week - Spar 20% - Klik HER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 20% hele Black Week!
Tak, vi lover ikke at spamme dig. Din rabatkode er: BF2020

FÅ HJÆLP AF DIN UDVIKLER TIL AT AKTIVERE DETTE